Annette Boonstra

Annette Boonstra

Dierenarts

Al op jonge leeftijd wist ik wat ik wilde worden als ik groot zou zijn: dierenarts. En dat is ook gelukt, sinds 1998 ben ik afgestudeerd dierenarts Gezelschapsdieren. Na een extra opleiding op de Universiteit voor Diergeneeskunde in Utrecht (een 1 ½ jaar durende “vooropleiding” voor een specialisatie) ben ik de praktijk ingegaan. Na diverse waarnemingen, een baan gedurende 4 ½ jaar bij Dierenkliniek Het Groote Plein in Weesp en een baan gedurende 1 ½ jaar als Veterinary Territory Manager bij Hill’s diervoeding (waarbij ik 180 dierenklinieken van binnen gezien heb) ben ik in 2006 een eigen dierenkliniek gestart in hartje Jordaan! Een stap waar ik nog altijd heel blij mee ben en trots op wat we als team bereikt hebben! Een prachtige dierenkliniek waar de zorg voor onze geliefde metgezel centraal staat, we hopelijk een gemoedelijke sfeer uitstralen en onze warme dierenliefde onze motor is.

Thuis heb ik 2 tweevoeters rondlopen, Melle en Annelieke en 3 viervoeters Bella en Minouche ( 2 poezenzusjes) en een hond Roosje

Claire Ernst

Claire Ernst

Dierenarts

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Utrecht met als specialisatie gezelschapsdieren.
Daarna heb ik in verschillende dierenklinieken gewerkt waarna ik in 2007 ben gaan werken in Dierenkliniek De Jordaan. Dit bevalt me na 10 jaar nog altijd erg goed. Het is een praktijk waar oprechte zorg en aandacht aan het dier wordt besteed. Het grote aantal katten dat we zien vind ik ook erg leuk waarbij mijn ervaringen in een kattenkliniek in de Verenigde Staten me nog altijd goed van pas komen.

Zelf heb ik 2 katten en woon ik samen met mijn vriend, onze dochter van 8 jaar en ons zoontje van 4 jaar oud.
Ik zie u graag in onze kliniek!

Patricia Douma

Patricia Douma

Dierenarts
Dian Rietveld

Dian Rietveld

Paraveterinair

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de praktijk, met veel plezier! Ik vind de combinatie van mensen en dieren erg leuk.

Zelf heb ik een Hond Moortje die altijd gezellig met mij mee gaat naar de praktijk.

Welmoet de Graaf

Welmoet de Graaf

Assistente

Ik ben Welmoet de Graaf. Sinds februari 2016 werk ik als assistente in deze praktijk. De rust, betrokkenheid, aandacht voor mens en dier vind ik prettig en zeer belangrijk. De afwisseling in werkzaamheden, de fijne collega‘s, het contact met eigenaren en hun dieren en ook de bijzondere ervaringen die ik op doe, maken dat ik met heel veel plezier naar de Jordaan kom. Nu als assistente, in de toekomst als paraveterinair. Zelf woon ik in Diemen. Samen met man, 2 kinderen en cavia’s Smikkel en Kruimel wonen we in huis bij onze poes Emma.

Sophie schagen

Sophie schagen

Assistente

Mijn naam is Sophie Schagen. Ik woon in Amsterdam en heb 4 huisdieren, 2 katten en 2 honden.

Ik ben blij dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken. Sinds september 2016 werk ik in deze praktijk en het geeft mij heel veel mogelijkheden mijn kennis te vergroten.

This post is also available in: Engels