Martijn Houbrechts

Martijn Houbrechts

Dierenarts en praktijkmanager

Na meerdere jaren in Bussum te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan in zowel interne geneeskunde als chirurgie, heb ik nu het geluk om te werken waar ik ook woon, in de prachtige Jordaan!
Hoogstaande zorg op maat en een hart voor zowel mens als dier zijn de redenen waarom ik blij ben in deze praktijk te kunnen werken. Mijn streven is dan ook altijd om dezelfde zorg aan jullie huisdieren te verlenen die ik ook aan mijn eigen ragdolls geef.
Sinds 2023 kreeg ik de kans om het praktijkmanagement van Annette over te nemen, dus die taak vervul ik nu naast mijn rol als dierenarts.

Annette Boonstra

Annette Boonstra

Dierenarts

Al op jonge leeftijd wist ik wat ik wilde worden als ik groot zou zijn: dierenarts. En dat is ook gelukt, sinds 1998 ben ik afgestudeerd dierenarts Gezelschapsdieren. Na een extra opleiding op de Universiteit voor Diergeneeskunde in Utrecht (een 1 ½ jaar durende “vooropleiding” voor een specialisatie) ben ik de praktijk ingegaan. Na diverse waarnemingen, een baan gedurende 4 ½ jaar bij Dierenkliniek Het Groote Plein in Weesp en een baan gedurende 1 ½ jaar als Veterinary Territory Manager bij Hill’s diervoeding (waarbij ik 180 dierenklinieken van binnen gezien heb) ben ik in 2006 een eigen dierenkliniek gestart in hartje Jordaan! Een stap waar ik nog altijd heel blij mee ben en trots op wat we als team bereikt hebben! Een prachtige dierenkliniek waar de zorg voor onze geliefde metgezel centraal staat, we hopelijk een gemoedelijke sfeer uitstralen en onze warme dierenliefde onze motor is.
Na al die jaren met plezier de scepter te hebben gezwaaid besloot ik om in 2023 de praktijk te verkopen. Daarnaast blijf ik uiteraard nog wel werkzaam als dierenarts in mijn oude praktijk!

Thuis heb ik 2 tweevoeters rondlopen, Melle en Annelieke en 3 viervoeters Bella en Minouche ( 2 poezenzusjes) en een hond Roosje

Welmoet de Graaf

Welmoet de Graaf

Paraveterinair

Ik ben Welmoet de Graaf. Sinds februari 2016 werk ik als assistente in deze praktijk. De rust, betrokkenheid, aandacht voor mens en dier vind ik prettig en zeer belangrijk. De afwisseling in werkzaamheden, de fijne collega‘s, het contact met eigenaren en hun dieren en ook de bijzondere ervaringen die ik op doe, maken dat ik met heel veel plezier naar de Jordaan kom.

Sophie Schagen

Sophie Schagen

Paraveterinair

Mijn naam is Sophie Schagen. Ik woon in Amsterdam.

Ik ben blij dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken. Sinds september 2016 werk ik in deze praktijk en het geeft mij heel veel mogelijkheden mijn kennis te vergroten.

Henne Duijsings

Henne Duijsings

Dierenartsassistent

This post is also available in: Engels