Praktische Informatie

Betalen

De kosten van consult, behandeling, medicijnen, operatie, etc. dient u na afloop af te rekenen. Dit kan contant of per PIN. In geval van uitgebreid onderzoek of operaties kunt u de kosten van te voren laten berekenen. Op onze (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 02/192.
Wij werken niet op rekening.

Apotheek

Eenmaal uitgegeven medicijnen kunnen i.v.m. apotheek-kwaliteitsbewaking niet meer retour genomen worden. U zou toch ook niet graag medicijnen ontvangen bij uw apotheek die eerst bij andere zieke mensen thuis gelegen hebben?
Wel kunt u deze bij ons kosteloos ter vernietiging aanbieden.

Huisvisite

U kunt een afspraak maken voor een huisvisite, echter meestal is het verstandiger om met uw dier langs te komen op de kliniek omdat we daar alle faciliteiten hebben om uw dier goed te onderzoeken.
In geval van euthanasie is het natuurlijk fijn om dat thuis te doen, maar wij beschikken ook over een aparte ruimte voor u en uw huisdier om rustig afscheid te kunnen nemen. Wij nemen er ook uitgebreid de tijd voor omdat we weten wat een emotionele aangelegenheid dit voor u is.

Telefonisch consult

Soms kunnen problemen ook telefonisch besproken worden. Afhankelijk van de aard en duur van het gesprek kan hier een vergoeding voor in rekening gebracht worden.

Tarieven

Consult:                46.50.-
Consult + Cocktail/ Katten-niesziekte:   71.50.-
Consult + Cocktail + Kennelhoest:  91.50.-
Vaccinatie Rabiës Excl.. consult:  37.50.-

Kat
Castratie kater: 99.50.-
Castratie Poes: 195-

Gebit standaard 30 min: 200.- ex. pijnstilling
Gebit extra per 15 min: 25.-

Konijn/Cavia
Castratie rammelaar/beer:  135.50-
castratie voedster/zeug:    195.50.-

Hond
Prijs is een schatting en kan iets hoger of lager uitvallen
Castratie Reu: <15 kg    280.- Castratie Reu: 15-25 kg   300.- Castratie Reu: 25-40 kg   320.- Castratie Reu: >40 kg   340.-

Castratie Teef: <15 kg   430.- Castratie Teef: 15-25 kg  455.- Castratie Teef: 25-40 kg  480.- Castratie Teef: >40 kg  500.-

Gebit standaard 30 min: 235.- ex. pijnstilling
Gebit extra per 15 min: 25.-

Vragen

Heeft u vragen of zijn er problemen, meldt u dit dan zo snel mogelijk. Door een duidelijker uitleg kunnen problemen opgelost worden. Ook voor suggesties voor verbetering van onze dienstverlening houden wij ons aanbevolen.

Huisdier kwijt?!

www.amivedi.nl
www.zwerfkattenamsterdam.nl
www.mijndieriszoek.nl
www.stichting-dierenleed.nl
www.dierenasielamsterdam.nl
www.poezenboot.nl

This post is also available in: Engels